Notícies

 • Taller El teixit de la vida Taller El teixit de la vida 06/06/2023

  L'Ajuntament de Fogars de Montclús, amb la col.laboració de Diputació de Barcelona organitza aquest taller.

  Serà el divendres 16 de juny a les 18 h a la plaça de la Costa.

  Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.

  Podeu enviar un correu a fogarsm@diba.cat o trucar al 938475104 de dilluns a divendres de 9 a 14h

 • Mosquit tigre Recomanacions per a la prevenció dels mosquits 02/06/2023

  Atès que s’ha començat a observar la presència de mosquits adults actius en bona part del territori, l'Agència de Salut Pública de Catalunya ha iniciat la campanya de detecció dels casos de Chikungunya, Dengue i Zika que es trobin en període virèmic o que hagin passat part d’aquest període a Catalunya i els de Virus del Nil Occidental.

  La prevenció és el millor mètode per al control el mosquit tigre i el mosquit comú.

  La manera més efectiva de frenar la proliferació del mosquit és evitar que les larves es desenvolupin en els seus focus de cria potencials. Si l’aigua on creixen s’evapora o s’elimina, les larves i pupes moren sense poder arribar a desenvolupar el mosquit adult.

  Recomanacions per al control del mosquit comú i per al control del mosquit tigre.

 • Consell d'estiu Prevenció i sensibilització davant dels riscos d’estiu 01/06/2023

  Des de Protecció Civil s'ha iniciat, com cada any, la campanya de prevenció i sensibilització davant dels riscos d'estiu .

 • S'anul.la el bibliobus de dimecres 31 de maig 31/05/2023

  Per incidència mecànica del vehicle, aquest dimecres no hi haurà servei de bibliobus.

 • Resultats de les eleccions municipals a Fogars de Montclús 28/05/2023

  Es publiquen els resultats de les eleccions municipals celebrades el 28 de maig de 2023 que s'han obtingut a Fogars de Montclús:

  Junts Gent de Debò a Fogars de Montclús - Compromís Municipal  137 vots

  Vots nuls: 6

  Vots en blanc: 31

  Veure resultats

   

 • Classes de ball esportiu Inici de classes de ball esportiu 26/05/2023

  El dimarts 6 de juny s'inicien les classes de ball al local Mariona de Mosqueroles en l'horari de 19 a 20 h.

  Cal inscripció prèvia al correu fogarsm@fogarsdemontclus.cat o al tel 938475104 de 9 a14 h.

 • pantà de Santa Fe Enquesta de participació per a la redacció de l'estudi de capacitat de càrrega de Santa Fe del Montseny 24/05/2023

  Diputació de Barcelona ha publicat una enquesta per conèixer l'opinió pública de la població local que viu, coneix o fa un ús habitual dels entorns de Santa Fe de Montseny.

  Les preguntes de l'enquesta són en relació a la freqüentació de l'entorn del pantà i les problemàtiques que se'n puguin derivar. 

  Us agrairem que participeu en aquest procés i empleneu l'enquesta que trobareu en aquest enllaç: https://formularis.diba.cat/diba/enquesta-participacio-ciutadana-per-gestio-lexcessiva-afluencia-visitants-santa-fe-montseny

 • Retirada amiant Publicades les bases d'ajuts per retirar residus de materials d'aïllament i de construcció amb amiant 2023 24/05/2023

  • Es publiquen al DOGC les bases reguladores de la convocatòria d’ajuts destinats a la retirada, en origen, de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l'àmbit territorial de Catalunya, i a instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades.
  • La resolució de l'Agència de Residus de Catalunya conté tota la informació per tal que les persones beneficiàries es puguin posar a treballar per presentar les sol·licituds.

  Més informació sobre els ajuts i al web amiant.gencat.cat

  Només es publiquen les bases. Encara no s'ha obert el període de presentació de les sol.licituds.

 • Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER) 19/05/2023

  La transició energètica de Catalunya prevista a la Prospectiva Energètica de Catalunya en l’horitzó 2050 té com a objectiu la sobirania energètica de Catalunya basada en les energies renovables autòctones i en la neutralitat climàtica. Per aconseguir-ho Catalunya haurà de desenvolupar en els proper anys un gran nombre de projectes d’energies renovables.

  L'ICAEN de la Generalitat de Catalunya posa a la vostra disposició el web participatiu per tal que pugueu adreçar-los les vostres propostes, que cal tramitar amb instància genèrica adreçada a la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural (indicant l'assumpte: "Resposta a la consulta d'avaluació ambiental de plans i programes").

  Més informació

 • Setmana sense fum XIV Setmana sense fum 2023: ‘Millor el moviment que no el fum o el vapeig’ 19/05/2023

  Us animem a participar en la celebració de la Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig.

  Podeu adherir-vos a la Setmana Sense Fum compartint el logo de la vostra entitat, emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaç (fins al 23 de maig).

  Consulteu la proposta d’activitats i animeu-vos a participar i a fer la màxima difusió durant el mes de maig del 2023, especialment durant la SSF. Difoneu les vostres activitats per xarxes socials, publicant imatges o vídeos amb les etiquetes:#ssfcat23 #SumaSalut.

 • Un cop de mà maig 2023 Un cop de mà. Rumia i Encerta-la! 16/05/2023

  Vols jugar una mica amb la llengua? Tens dos minuts?

  Us publiquem el número de maig d’Un cop de mà. Rumia i encerta-la

  Accedeix al qüestionari

  Destaquem la secció 
  #Desvetllamots, en què la Mildred ens desvetllarà paraules o expressions que estan caient en desús; si les feu servir i ens ho demostreu, podreu guanyar un premi! Us hi animeu? 

 • Xifres de Catalunya 2023 a l'IDESCAT 12/05/2023

  L'Idescat ha editat el fullet Xifres de Catalunya 2023, on es difonen com cada any els indicadors bàsics del país. En aquesta publicació es recullen dades demogràfiques, socials i econòmiques de Catalunya que es comparen amb Europa i Espanya mitjançant indicadors i gràfics.

  Podeu consultar el Xifres de Catalunya 2023 en català en el següent enllaç: Xifres de Catalunya 2023

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49