Rutes en cotxe

Ruta 1

Sant Celoni - Campins - Santa Fe (variant al Turó de l’Home) - la Costa - Mosqueroles - Sant Celoni.

Sortida de Sant Celoni a l'autopista A-7 (sortida 11). Travessem el municipi de Sant Celoni i agafem la carretera BV-5114 fins a arribar a Campins, al quilòmetre 6. Continuant per aquesta mateixa carretera, arribem a Santa Fe de Montseny, al quilòmetre 21. Abans d'arribar a Santa Fe, podem agafar, a l'esquerra, la variant al Turó de l'Home, des d' on podem baixar fins al nucli de la Costa de Montseny. Seguint per la carretera BV-5119 arribarem a Mosqueroles i, posteriorment, podem tornar a agafar la BV-5114 fins a Sant Celoni.

Ruta 2

Sant Celoni - Campins - Santa Fe - Sant Marçal - Viladrau.

Sortida de Sant Celoni a l'autopista A-7 (sortida 11). Travessem aquest municipi i prenem la carretera BV-5114 en direcció a Campins. Sense abandonar aquesta carretera, iniciem l'ascensió, passant pel nucli de Campins, al quilòmetre 6. Al quilòmetre 10 hi ha un dels revolts més coneguts i pronunciats d'aquest tram, conegut pel revolt de la Cadena. Al quilòmetre 13, es troba el revolt de la Por i, seguint la carretera, al quilòmetre 21 hi ha Santa Fe. Més endavant, al quilòmetre 28, arribem al coll de Sant Marçal, on podem fer una parada a la Taula dels Tres Bisbes per iniciar el descens. Al final de la carretera, al coll de Gomares, que enllaça amb la GE-543, prenem el trencall de l'esquerra i després de dos quilòmetres arribem a Viladrau.

Ruta 3

La Costa de Montseny - Montseny.

Per arribar a la Costa de Montseny, hem de pujar des de Sant Celoni per la carretera BV-5114 i, a uns tres quilòmetres després de deixar el nucli urbà, agafar el trencall de l'esquerra on trobarem la carretera BV-5119, que ens portarà a Mosqueroles-la Costa. A la sortida d'aquest nucli, en direcció a Montseny, agafem el trencall de la dreta que enllaça amb la carretera BV-5301 fins a arribar a Montseny.

Darrera actualització: 13.05.2016 | 12:27