XIV Setmana sense fum 2023: ‘Millor el moviment que no el fum o el vapeig’

Divendres, 19 de maig de 2023

Us animem a participar en la celebració de la Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig.

Podeu adherir-vos a la Setmana Sense Fum compartint el logo de la vostra entitat, emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaç (fins al 23 de maig).

Consulteu la proposta d’activitats i animeu-vos a participar i a fer la màxima difusió durant el mes de maig del 2023, especialment durant la SSF. Difoneu les vostres activitats per xarxes socials, publicant imatges o vídeos amb les etiquetes:#ssfcat23 #SumaSalut.

És una iniciativa que coordina el Programa d’Atenció Primària sense fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya fa anys, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac que se celebra el 31 de maig.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum (SSF) és promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes, i sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

 

Darrera actualització: 19.05.2023 | 15:13