Xerrada “JARDINERIA I FUTUR SOSTENIBLE” de Martí Boada

Dijous, 16 de març de 2023 a les 00:00

La Fundació Viver de Bell-lloc organitza la xerrada “JARDINERIA I FUTUR SOSTENIBLE” de la mà del reconegut científic català Martí Boada, que tindrà lloc dimecres 22 de març a les 18h al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu.

 

El prestigiós científic Martí Boada, Doctor en Ciències Ambientals geògraf i naturalista, professor  i investigador de la UAB  i en  Jaume Marlès, també Doctor en Ciències Ambientals  agrònom i ambientòleg i investigador UAB, seran els ponents de la xerrada especialitzada que tindrà lloc la tarda del próxim 22 de març a Cardedeu.

L’acte serà presentat i moderat pel Responsable de l’Àrea Agropecuària de la Fundació Viver de Bell-lloc, Joan Rafecas i per la Regidora de Medi Ambient i Verd Urbà, serveis i mobilitat de l’Ajuntament de Cardedeu, Verònica Vidal.

Aquesta xerrada vol conscienciar, sensibilitzar i donar alternatives viables i efectives a la situació actual i futura.

Emmarcat en aquest tema es parlarà de la biodiversitat com a indicadora de sostenibilitat i de qualitat ambiental i sistema urbà.

Tanmateix, s’abordarà el tema sobre “Naturació” i “Naturalització” del sistema urbà i com incorporar més vegetació tenint presents criteris ecològics i ambientals, la resiliència de les espècies vegetals per fer front al canvi climàtic i el seu grau de manteniment.

La xerrada està orientada a administracions, empreses i professionals de la  jardineria.

Data: Dimecres 22 de març 2023

Horari: 18h

Ubicació Xerrada: Museu Arxiu Tomàs Balvey – Cardedeu

Darrera actualització: 16.03.2023 | 09:23