Votacions presencials al municipi: el local Mariona n'és el col.legi electoral.

Dissabte, 13 de febrer de 2021 a les 00:00

Us recordem que, per tal de garantir totes les mesures sanitàries  i de seguretat en el vot presencial, s'ha habilitat el local Mariona del passeig Mariona de Mosqueroles com a col.legi electoral en els eleccions al Parlament 2021 del diumenge 14 de febrer de 2021.

Recomanacions:

  • Porteu el vot preparat de casa.
  • Consulteu la franja horària de vot recomanada segons la vostra condició sanitària i eviteu les hores de més afluència.

Per votar

Cal identificar-se amb algun dels següents documents:

  • Document Nacional d’Identitat (DNI)
  • Passaport
  • Permís conduir, on consti la fotografia del titular

Els documents poden estar caducats però han de ser originals, en cap cas fotocòpies.

Atesa la situació extraordinària motivada per la COVID-19, la persona electora exhibirà als membres de la mesa el document identificatiu, però no el lliurarà. En tot cas, les meses disposaran d'una safata per deixar el document per si calgués acostar-lo als membres de la mesa. 

La persona electora no lliurarà als membres de la mesa el sobre de votació; només els el mostrarà, si escau, per tal que puguin comprovar que només n'hi ha un.  

La votació comença a les 9.00 hores i finalitza a les 20.00 hores del dia 14 de febrer tot i que si queda algun elector dins del local o en el seu accés se li permet votar.

Franges de vot recomanades

Es recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori, si bé s’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

La distribució dels votants per franges és la següent:

  • 09.00h a 12.00h: els col·lectius de risc.
  • 12.00h a 19.00h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.
  • 19.00h a 20.00h: els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d‘alta seguretat. Se’ls hauran de posar entre les 18.40 i 19.00 per torns, quedant sempre dos membres en custòdia de l’urna i per seguir amb el procés electoral.

Les persones contagiades, contactes estrets i sospitosos hauran de dur un certificat de desplaçament per la crisi sanitària per la COVID-19 o document equivalent vigent amb la finalitat única de trencar el confinament obligatori per exercir el seu dret a vot. L’autoritat competent els podrà demanar la seva presentació.

Darrera actualització: 13.02.2021 | 21:53