Segona Edició dels Jocs Florals Rurals 2022

Dilluns, 11 d'abril de 2022 a les 00:00

L'Associació de Micropobles de Catalunya conjuntament amb  l'Associació per la Promoció dels Productors Catalans de Qualitat impulsen per segon any consecutiu aquest concurs literari i de poesia adreçat a infants, joves i adults, el Jocs Florals Rurals.

Podeu consultar les bases aquí: Bases del concurs

+ informació

Un dels objectius d'aquests JFR es posar en valor el món rural, un món vital per a la nostra existència, ja que la flora i la fauna són imprescindibles per a la subsistència del planeta de l'ésser humà. Un ecosistema sense vegetació, sense arbres i sense natura representaria un lloc amb una escassa concentració d’oxigen necessari per viure, i perquè sabem que al darrera de cada productor del nostre país hi ha una manera de ser, de fer; hi ha una economia i una tradició que fa que les zones rurals i en especial els micropobles mantinguin la seva vida.

Les obres, escrites en català i de temàtica el món rural, han de ser originals i inèdites, han de fer esment del nom d'algun micropoble on es desenvolupi l'acció així com d'algun productor/a del territori.

Per aconseguir aquest objectiu colem la màxima participació, sobretot a totes les franges d'edat; es per això que establirem tres categories: Infantil (fins a 12 anys), juvenil (de 13 a 18 anys) i adult (de 19 anys endavant) i dues modalitats per a cada categoria: prosa i poesia. Es premiaran les millors obres per categoria i modalitat.

Darrera actualització: 11.04.2022 | 09:29