Regulació de l'accés al Parc Natural del Montseny

Divendres, 23 d'octubre de 2020 a les 00:00

A partir d’aquest cap de setmana @mossos,  @agentsruralscat i el personal de Parcs regularan i controlaran els principals accessos per carretera, a fi d’impedir una afluència massiva a la zona quan els aparcaments del  Parc Natural de Montseny  ja estiguin plens.

Els últims caps de setmana ens ha sobrepassat l'afluència de visitants i els atacs reiterats de gossos deslligats als animals de les masies. Per tant, s'ha decidit regular l'accés al Parc Natural del Montseny amb la col.laboració de Diputació de Barcelona i de Girona, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i el personal dels Parcs.

A Fogars de Montclús la regulació es farà a la rotonda del punt d'informació a la carretera BV-5114 en direcció Campins i Santa Fe. Aquest dispositiu de regulació té com a finalitat preservar els valors del Parc Natural i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes durant el cap de setmana.

Els primers dies s'haurà d'anar ajustant i millorant el dispositiu. Per això, demanem a tothom col.laboració i, sobretot, comprensió.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 09:00