Reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2

Dimarts, 5 de maig de 2020 a les 00:00

Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d’alimentació i la restauració comercial han de fer front a un nou repte. Tot i que actualment no hi ha proves que els aliments siguin una font de contagi del virus, és més important que mai que les empreses alimentàries implementin sistemes eficaços de gestió de la seguretat alimentària inclosa l’aplicació de pràctiques higièniques freqüents i exhaustives. També és molt important aplicar noves mesures per assegurar el distanciament social per prevenir el contagi de la COVID-19.

Aquesta guia que ha redactat la Diputació de Barcelona té per objectiu donar indicacions per adoptar mesures per garantir la seguretat alimentària en el subministrament d’aliments i, alhora, minimitzar la transmissió de la COVID-19 entre persones i evitar el contacte del virus SARS-CoV-2 amb els aliments.

Veure la guia.

Enllaç a les recomanacions de higiene per a la recollida de menjar en bars, restaurants i el servei a domicili

Darrera actualització: 05.05.2020 | 19:16