Programa Kid Digital

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 00:00

Des de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona ens informen de les diferents novetats en relació al Programa Kit Digital, el qual ofereix una ajuda econòmica en forma de bons digitals per accedir a les solucions que millor s'adaptin al negoci, donant suport en el procés de transformació digital de les d'empreses, pimes i professionals autònoms de la província de Barcelona.

El Kid Digital en 9 passos

NOVETATS

 

Un

Comunicar-vos que el programa compta amb un increment de 100 milions d'euros per a la convocatòria de 10 a 49 treballadors, que s'afegeixen als 500 milions d'euros aprovats inicialment. Us animem a que feu els corresponents mailings a les vostres empreses i utilitzeu les vostres xarxes socials per tal que el Kit Digital pugui arribar al màxim d'empreses possibles.

Dos

Us enviem la 2a versió del Kit Digital en 9 passos, que inclou algunes millores de visualització del programa, així com els enllaços als nous documents que s'han publicat recentment en relació a la sol·licitud, la signatura dels Acords i la presentació de les Justificacions de la Fase 1 i 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El document porta enllaçats una sèrie de recursos que poden ser útils, com ara documents de referència (convocatòries, guies, etc.), pàgines web per accedir als tràmits que s'expliquen i vídeos demostratius sobre com fer determinats passos. També hi apareixen destacades algunes recomanacions i alertes a tenir presents abans de fer determinats passos, així com exemples pràctics de factures per il·lustrar determinats supòsits de justificació de despeses.

 

Tres

El Catàleg dels Agents Digitalitzadors Adherits de Red.es ofereix 3 filtres: per tipus de solució del Kit Digital, per la província del digitalitzador i per grup CNAE. La novetat més interessant és que el filtre de la província ara té dues opcions: filtrar la província on opera la solució Kit Digital o bé filtrar la província on el digitalitzador té la seva seu. Podeu visualitzar la millora a la web: https://www.acelerapyme.gob.es/kit-digital/catalogo-digitalizadores

 

QUÈ HEM FET FINS ARA?

 

Tres

Webinar del 4 de març a càrrec del Sr. Albert Martínez Lacambra, director general de Red.es, en relació a la presentació del Programa Kit digital. Us adjuntem el vídeo i el document de la presentació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quatre

Webinar del 25 de març a càrrec del Sr. David Crespo, sotsdirector de Kit Digital i del Sr. Antonio Saravia, director executiu adjunt de RED.es, en relació a com demanar el bo del Kit Digital i com cercar una agent digitalitzador. Us adjuntem un vídeo sencer i un vídeo més curt que mostra els passos per fer la sol·licitud al portal d'Accelera Pime.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cinc

Realització de 4 vídeos tutorials que trobareu publicats a la web d'Economies Locals de la Diputació de Barcelona en relació a la Presentació i terminis, Sol·licitud, Execució i Justificació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sis

Preparació d'un kit de comunicació que us pot ajudar a fer la màxima difusió del programa entre les empreses del vostre territori. Aquest conjunt d'eines el trobareu adjunt en aquest correu electrònic i inclou: dos models de correu electrònic per a empreses beneficiàries i agents digitalitzadors, el logo del programa Kit Digital i diferents continguts per a les vostres xarxes socials per fer difusió de la convocatòria adreçada a empreses de 10 a 49 treballadors.

 

 

PROPERAMENT

 

Finalment, us recordem que està previst que abans de l'estiu es publiqui la convocatòria per a empreses de 3 a 9 treballadors i que després de l'estiu es publiqui la convocatòria de 1 a 2 treballadors.

 

Moltes gràcies,

 

Darrera actualització: 04.07.2022 | 11:48