Pla d’adaptació de l’activitat social de Nadal i canvi d’any a la COVID-19

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 01:00

Les trobades i reunions socials es limiten a 10 persones, amb infants inclosos, i es recomana que no siguin de més de dues bombolles de convivència. El confinament nocturn es flexibilitza: la nit de Nadal i de Cap d’Any començarà a les 01:30 h, i la nit de Reis, a les 23h. A la restauració, els dies 24, 25 i 26 de desembre i els dies 31 i 1 de gener, es podran permetre grups de fins a 6 persones per taula o grups de taula.

Pla d'adaptació de Nadal i Cap d'Any

Infografia

El PROCICAT, dirigit pels Departaments de Salut i Interior, ha aprovat aquest matí el Pla d’adaptació de l’activitat social de Nadal i canvi d’any a la COVID-19. Es tracta d’un pla estratègic per al període comprès entre els dies 24 de desembre de 2020 i 6 de gener de 2021, i contempla aspectes relacionats amb l’activitat social, la mobilitat, la disposició horària i activitat comercial, entre d’altres.

El plantejament general és que l’activitat social s’ha d’adequar a la situació de la pandèmia, que és l’element prioritari i condicionant. No obstant això, tot i que referma la necessitat de mantenir el compliment de les mesures al llarg de tot el període de Nadal, alhora proposa flexibilitzacions de les condicions de confinament nocturn, comerç i restauració els dies clau per permetre la interacció social en l’àmbit privat i de les activitats comercials i de restauració.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 12:44