Obert el termini per a la presentació de sol·licituds per als ajuts de menjador escolar 22/23

Dimarts, 17 de maig de 2022

Des d’avui, 17 de maig, i fins el 15 de juny, resta obert el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador escolar del Consell Comarcal per al curs 2022/2023.

Tota la informació està al web del Consell Comarcal: Convocatòria ajuts menjador 22/23

En són persones beneficiàries l’alumnat que cursa ensenyament obligatori  i de segon cicle d’educació infantil escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics i escolars que cursen segon i tercer de primer cicle d’educació infantil en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat de Catalunya on s’hagi implantat.

L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei i no podrà superar el preu màxim establert pel Departament d’Educació de 6,33€/dia.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’ajuntament de residència. En el cas d’alumnat escolaritzat en una altra comarca, s’ha de presentar la sol·licitud al Consell Comarcal o municipi/centre que en faci la gestió amb el seu model de sol·licitud degudament emplenat i signat.

En cas de dubte es pot contactar amb l’ajuntament de referència o amb el Consell Comarcal: ajutsdemenjador@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 17.05.2022 | 14:59