Nous ajuts per al sector cultural per pal·liar els efectes de la COVID-19

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 00:00

El Departament de Cultura ha publicat nous ajuts per pal·liar les conseqüències de la crisi actual amb motiu de la Covid-19.

Us adjuntem les noves línies d’ajuts que ha publicat el Departament de Cultura per pal·liar les conseqüències de la crisi actual amb motiu de la Covid-19 que poden ser del vostre interès i que us detallem a continuació:

·         Prestacions directes a professionals de la cultura. Adreçat a professionals artístics i tècnics del món de la cultura.

·         Per cancel·lació d’espectacles i activitats culturals. Adreçat a autònoms, empreses i entitats sense ànim de lucre que duguin a terme activitats professionals, artístiques i tècniques remunerades, i entitats que organitzen activitats culturals de pagament.

·         Subvenció per a la cancel·lació de concerts o espectacles musicals en festivals de música, públics i privats, nacionals i internacionals, amb motiu de la crisi per la Covid-19. Adreçat a Autònoms, empreses i entitats sense ànim de lucre contractades. Oberta fins al 30 de novembre. Per accedir al tràmit, cliqueu aquí.

El Departament de Cultura ha habilitat un servei d’informació i consultes per a professionals, empreses i entitats del sector cultural anomenat #CulturaRespon. Podeu adreçar-vos al correu electrònic culturarespon@gencat.cat per realitzar qualsevol consulta relacionada amb aquests ajuts i/o també si teniu dubtes sobre les noves mesures de seguretat i aforament.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 08:59