Nou webinar al Baix Montseny: La gestió del temps al municipi. La reforma horària com a oportunitat per afrontar la COVID

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 00:00

La Comunitat de Municipis del Baix Montseny - entre els quals participa l´Ajuntament de Fogars de Montclús  –seguim amb el cicle de webinars empresarials, sota el lema Reactivem el Baix Montseny.

Amb la continuació del  cicle, el 30 de setembre realitzarem el 8è Webinar: La gestió del temps al municipi. La reforma horària com a oportunitat per afrontar la COVIDque organitza l'Ajuntament de Llinars del Vallès.

El cicle té per objectiu la programació d'un seguit de webinars adreçats a les empreses, d'acord amb les necessitats que ens va expressant el teixit socioeconòmic.

Aquestes accions s'emmarquen dins el Pla estratègic del Baix Montseny i donen continuïtat a l'Àgora empresarial, inaugurada el passat novembre de 2019 i que va suposar l'inici d'un treball conjunt amb l'empresariat del territori.

Ara, l'Ajuntament de Llinars del Vallès organitza el 8é Webinar: La gestió del temps al municipi. La reforma horària com a oportunitat per afrontar la COVID .

Informació del webinar:

Darrera actualització: 28.09.2020 | 09:01