Inici de la campanya de vacunació de la grip i la Covid a la població de més de 60 anys

Divendres, 7 d'octubre de 2022 a les 00:00

La població diana pot demanar cita a partir de dilluns 10 d’octubre. Les dues vacunes es començaran a posar a partir de dilluns 17, la de la Covid està adaptada a les últimes variants del virus.

Més informació

La campanya de vacunació contra la grip i la dosi de record contra la COVID-19 seguirà els mateixos criteris que l’any passat. La vacunació serà simultània per a les persones de més de 60 anys, pacients amb problemes crònics i factors de risc, persones amb immunosupressió, professionals de salut, cuidadors de persones amb factors de risc i dones embarassades. Els col·lectius essencials només s’hauran de vacunar de la grip.

Les persones de més de 80 anys i que no viuen a residències, des del 26 de setembre, poden demanar cita per vacunar-se directament al seu centre d’atenció primària habitual, trucant per telèfon o presencialment.

La població de més de 60 anys i les que formin part dels col·lectius de risc: pacients amb problemes crònics i factors de risc, persones amb immunosupressió, professionals de salut, persones que viuen a residències, cuidadors de persones amb factors de risc i dones embarassades poden demanar cita a través del web de programació de visites, o a través de La Meva Salut, a l’apartat "Cita”. També contactant directament, de forma presencial o telèfon, amb el seu Centre d’Atenció Primària habitual.

Darrera actualització: 07.10.2022 | 09:48