Entren en vigor les restriccions davant l'onada de calor i l'elevat risc d'incendi

Dijous, 12 d'agost de 2021 a les 01:00

Les restriccions i prohibicions establertes pel Govern davant de l'onada de calor i l'elevat risc d'incendi han entrat en vigor aquest dijous en 279 municipis, després que el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) hagi publicat la resolució.

El municipi de Fogars de Montclús no està dins els municipis afectats, però tot i així us demanem prudència i que respecteu les restriccions per la calor i el risc d’incendis.  

Veure llistat de municipis afectats.

La resolució concreta la suspensió de les acampades i les rutes i la restricció de les activitats de les cases colònies a l'entorn immediat. Tot i això, aquests dos punts no entraran en vigor fins divendres al migdia. Sí entren en vigor aquest dijous la suspensió de l'activitat agrícola amb ús de maquinària entre les 10.00 i les 20.00 hores, exceptuant la recollida de la fruita; i la suspensió de les obres i intervencions en la xarxa interurbana de carreteres, a excepció de les que permeti Trànsit.

A més, es limita la circulació del transport dins del bosc entre les 10.00 i les 20.00 hores i no es podrà circular amb mitjans motoritzats pel medi natural, a excepció de residents.

Veure Resolució 

Prevenció del cop de calor

Darrera actualització: 14.08.2021 | 14:25

Imatges

Onada de calor