Dia mundial del Consumidor 2024

Dimarts, 5 de març de 2024

La campanya es desenvoluparà entre el 12 i el 18 de març, principalment a xarxes socials.

La campanya d'enguany, impulsada per l'Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública, ens recorda la importància del consum de proximitat. Sota el lema "El consum responsable és a prop teu", posem en valor el comerç de proximitat i el reivindiquem com una pràctica de consum més sostenible i eficient que genera una acció transformadora als municipis i ciutats.

https://www.diba.cat/web/dia-consumidor

El Dia Mundial del Consumidor es va instaurar l'any 1983 per l'ONU per recordar el discurs del president John F. Kennedy davant el Congrés dels Estats Units d'Amèrica el 15 de març de 1962, animant les institucions a regular i protegir els drets de les persones consumidores.

Amb la campanya del Dia Mundial del Consumidor d’enguany volem reivindicar el consum local i de proximitat com un consum responsable, conscient i sostenible que genera una acció transformadora als municipis i ciutats de la demarcació.Davant la proliferació de les grans superfícies i les compres per internet que tant han crescut els darrers anys, amb la campanya del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores d’enguany volem reivindicar el poder transformador de consumir allò que tenim a prop de casa. Volem posar en valor el consum de proximitat com un consum responsable i conscient que és més sostenible, genera riquesa local, teixeix vincles comunitaris i transforma els nostres pobles i ciutats.

Darrera actualització: 5.03.2024 | 15:14