Convocatòria de subvencions per a les activitats de restauració i els centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 a les 00:00

S'ha fet pública la convocatòria per la concessió de les subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i els centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19, per tal de fer efectiva la continuïtat de les seves activitats i la reactivació d'aquests sectors.

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent comença l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC fins un termini de 15 dies o fins l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2020. Dir-vos que l'acció objecte de subvenció s'ha de realitzar de manera efectiva en el període comprés entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2020.

Us fem adjunt la resolució publicada, una infografia destacant els principals punts de les bases d'aquestes subvencions i que d'altra banda les podeu consultar íntegrament en el següent enllaç; 

https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=884607&language=ca_ES

Així com us fem adjunt un document de suport, on trobareu un desplegament informatiu d'aquestes subvencions elaborat des del Departament d'empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya. 

FAQS - Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

Darrera actualització: 28.10.2020 | 13:31