Cicle de webinars Reactivem el Baix Montseny

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 00:00

La Comunitat de Municipis del Baix Montseny continua programant nous webinars empresarials dins el cicle Reactivem el Baix Montseny.

Per a més informació, consulteu el programa de cada sessió.

Inscripcions a www.santceloni.cat/formularis 

Us convidem a participar en el curs ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA PER A EMPRESESprogramat des de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny dins el cicle empresarial Reactivem el Baix Montseny, per facilitar l’operativa dels tràmits en línia.

Els objectius específics són:

  • Explicar el funcionament de la Finestreta Única Empresarial, Compartir conceptes sobre la seva utilització per fer tràmits en línia, de manera pràctica.
  • Aconseguir que els participants veieu els avantatges d’emprar certificat / identificació digital, signatura i facturació electrònica, que entengueu què son i com funcionen, i que pugueu decidir com implantar-los a les vostres Organitzacions.

Veureu que es tracta d’un cicle de 3 webinars, programats els propers dimecres 8, 15 i 22 de juliol, als que us hi podeu inscriure de forma conjunta (recomanable), però també de forma independent o separada si ho desitgeu.

Realitzarem els webinars a través de la plataforma Jitsi Meet i un cop acabat cada webinar, us proporcionarem el material utilitzat, així com també recursos complementaris. A les persones que participeu en tot el curs al llarg dels 3 webinars, us proporcionarem una acreditació d’assistència i participació.

 

Darrera actualització: 13.07.2020 | 20:35