Canvis en la contractació del subministrament elèctric

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 00:00

El passat 13 de setembre van entrar en vigor noves condicions per contractar el subministrament elèctric amb l’empresa distribuïdora. A partir d'ara serà necessari presentar, juntament amb el certificat de l’instal·lador, el certificat d’inscripció al RITSIC.

Més informació

A partir del proper 13 de setembre per contractar el subministrament elèctric amb l’empresa distribuïdora serà necessari presentar, juntament amb el certificat de l’instal·lador, el certificat d’inscripció al RITSIC.

Aquest certificat només s’obtindrà un cop fet el corresponent pagament de les taxes. El document d’acusament de rebuda que s’obtenia un cop s’enviava el formulari ja no serà vàlid a efectes de contractació i així constarà en la marca d’aigua que s’afegirà al marge esquerra dels fulls.

IMPORTANT: Sempre cal descarregar el formulari des de la fitxa del tràmit per assegurar-vos de que és la darrera versió. A partir del 13 de setembre el formulari antic no es podrà enviar a tramitar.

En aquesta NOTA s’informa dels documents necessaris per efectuar els tràmits associats a les instal·lacions de baixa tensió davant de les empreses distribuïdores elèctriques.

També a partir d’ara ja es podran enviar a tramitar les sol·licituds posant com a document d’identificació el passaport.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 15:02