Apunteu-vos al Directori de Dones Expertes de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 00:00

Des de la Reserva de la Biosfera del Montseny estan  elaborant un Directori de Dones Expertes del Montseny per tal de donar visibilitat a les dones del territori i alhora, a la diversitat i riquesa dels sabers i experteses que aquestes atresoren.

Busquen dones expertes que vulguin afegir-s’hi: dones que comptin amb coneixements i saber fer practicats tant en l’àmbit professional o acadèmic com en l’àmbit quotidià, comunitari i activista, adquirits a través de formació reglada o bé a partir de la pràctica quotidiana. Expertes, per tant, són totes les dones en la seva diversitat i experiències.

L’objectiu d’aquest Directori és aplegar un ventall el màxim d’ampli possible d’experteses i que hi estiguin representades la diversitat de dones del territori amb edats, recorreguts vitals i formes d’adquisició del saber diversos. El Directori de Dones Expertes del Montseny constituirà un valuós recurs per fomentar i donar visibilitat a la representació pública de les dones del territori així com la seva participació en la societat, ja sigui mitjançant activitats i xerrades, reportatges als mitjans de comunicació, desenvolupament de treballs específics, etc.

S'adrecen a totes les dones majors d'edat amb lloc de residència o espai d'actuació professional, cultural, comunitari i/o activista en algun dels divuit termes municipals que formen la Reserva de la Biosfera del Montseny. Per poder participar en el projecte cal omplir aquest formulari. Amb la informació aplegada es crearà el Directori de Dones Expertes que, properament, estarà disponible a la pàgina web de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla d’Igualtat de gènere de la Reserva de la Biosfera del Montseny. 

Us animem a participar en aquesta iniciativa.

Darrera actualització: 02.12.2020 | 08:38