Activem Catalunya, nou web de la Generalitat amb totes les mesures i ajuts públics

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 00:00

S’ha posat en marxa el web activem.gencat.cat, que substitueix el web d’informació sobre els efectes del coronavirus publicat el mes de març passat. Aquest nou espai web recull totes les mesures i ajuts públics a l’abast de la ciutadania i les empreses per reduir l’impacte de la COVID-19 i incorpora, com a novetat, les actuacions aprovades per la Comissió per a l’elaboració del Pla per a la reactivació econòmica i protecció social com a conseqüència de la crisi de la COVID-19 (CORECO).

Cada setmana, els departaments de la Generalitat presenten al comitè de la CORECO diverses mesures, majoritàriament actuacions de caràcter urgent, d'abast transversal i amb un efecte multiplicador sobre l’economia.

A més a més, Activem Catalunya continua oferint la informació actualitzada sobre l’evolució de les fases del desconfinament a Catalunya, els continguts en llengua de signes catalana (LSC) i les més de 600 preguntes freqüents que ajuden a resoldre els dubtes de la ciutadania davant la situació actual. També recull els canals d’atenció i informació institucionals disponibles: el bot del 012 (@gencatbot) i el canal de gencat a Telegram (@gencat), un bot a WhatsApp (681 012 012) i les xarxes socials de gencat a Twitter, Facebook i Instagram.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 09:20