Subvencions a particulars, entitats, empreses, etc. per a activitats forestals, agrícoles, ramaderes, de serveis, entre d'altres

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 00:00

Són subvencions que atorga la Diputació de Barcelona a través de l’Oficina Tècnica de Parcs Naturals destinades a finançar despeses que tinguin com a objectiu fomentar les activitats forestals, agrícoles i ramaderes, les activitats d'empreses de serveis, la millora d’habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic,  les activitats d’entitats culturals, cíviques i esportives, i les millores relacionades amb instalꞏlacions tèrmiques de biomassa i l’eficiència-estalvi energètic en edificis.

A més de la tramitació electrònica, aquest any, i per la crisi sanitària, les persones físiques podran presentar la sol·licitud de subvenció al Registre de la Diputació de Barcelona juntament amb la documentació requerida un cop acabi el període de confinament. També es poden presentar a les oficines de correus i tramitar la documentació com a correu certificat administratiu.

En quan al termini de presentació de sol·licituds, que començava el 18 de març i finalitzava el dilluns 20 d’abril del 2020, la Diputació de Barcelona ha decidit, d’acord amb la declaració de l’estat d'alarma (Reial Decret 463/2020), que el còmput dels terminis de tramitació resti suspès fins al proper dia 29 de març.

Més informació o truqueu al 934 022 113.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 15:04